Најновије вести
  1. 13. Меморијални турнир „Ива Вујошевић“
  2. Школе одбојке почињу са радом!
  3. Камп Јелене Николић 2020
  4. Камп Јелене Николић 2020
  5. Школице одбојке крећу са тренинзима на отвореном!

Циљ

Школа одбојке намењена је деци од 9-13 година. Са децом раде искључиво педагози – професори физичког васпитања и спорта са искуством у раду са децом млађег школског узраста. Мимо одбојкашких елемента пажња је посвећена развоју основних моторичких способности и развоју морално-вољних карактеристика детета.”

 Циљ ШКОЛЕ ОДБОЈКЕ нашег клуба је укључивање девојчица од 9-13 година у редовне физичке активности. У првим месецима рада акценат се даје обуци основних одбојкашких елемената, али и развоју основних моторичких способности (координација, снага, брзина, гипкост и др). Након што дете савлада основне одбојкашке елементе, почиње се са обуком сложених техничких елемената и са извођењем основних техничких елемената у отежаним, ситуационим условима. У овом узрасту се стичу и ”први кораци” у одбојкашком такмичењу, у игри 3:3 и 4:4  при чему наведени педагози – наши тренери имају пресудну улогу. (биографије наших тренера погледајте – ОВДЕ).

Првих неколико тренинга је бесплатно како би имали времена да саберете утиске и евентулано се одлучите за наш клуб. Приликом уписа у ШКОЛУ ОДБОЈКЕ потребно је да попуните приступницу клуба – преузети овде (или од тренера). Са попуњеном приступницом званично постајете члан нашег клуба.

Уколико дете никада није било регистровано у Одбојкашком савезу Београда, преузмите Приступницу-прву регистрацију електронски попуните, приложите 4 фотографије, извод из матичне књиге рођених и све наведено доставите тренеру.