Наши кампери увелико тренирају у Врњачкој бањи. Топли Београд напустили смо 02. јула и запутили се правац ка „краљици бањског туризма“. У бањи их је дочекала Јелена Николић, пожелевши им успешан почетак, срећан рад и пуно лепих успомена. Дружење са Јеленом, свакако је од непроцењивог значаја за кампере, њени савети, и играчко искуство употпунило је сваки минут проведен на кампу.

Кампери, иначе дане проводе тренирајући одбојку два пута дневно, а преостало слободно време искоришћавају на најбољи могући начин. Када обуку опрему кампа и прошетају бањом, сви се окрећу за њима и помно прате куда се креће одбојкашка чета. У бањи се стало нешто дешава и врви од људи, што старих, што младих, тако да им је јако занимљиво.  У вечерњим сатима на бини у самом центру одржава се културно-уметнички програм, па уз сладолед или лимунаду после тренинга стигну да се опусте шетајући променадом.

Данас су били јако узбуђени јер су ишли у оближњи аква парк и релаксирали се цело преподне. У плану су нам још многе занимњиве активности као што су: обилазак најзначајнијих места у бањи, посета музеју, праћење Балканског првенства за пионирке, мини екскурзија до Гоча итд.

Фотограф нас верно прати па ће нам ускоро дати слике да све поделимо са вама!

Пратите нас!

ОК Раднички и Јелена Николић