Један од наших најстаријих женских одбојкашких клубова враћа се на место које му припада. Женски одбојкашки клуб Раднички са Црвеног Крста поново је члан БПШ СУПЕРЛИГЕ Србије.

Седам година је било потребно овом клубу и новом руководству да се из последњег ранга такмичења и историјски најслабијег места врате у друштво најбољих клубова Србије.

У тренуцима када је ЖОК Раднички са Црвеног Крста био пред гашењем, кормило клуба преузима Урош Богдановић, Магистар организационих наука и дугогодишњи спортски радник који са својим сарадницима ствара дугорочни план за опоравак клуба који је остварен по свакој тачки.

Данас овај клуб има преко 700 девојчица у најразличитијим узрастима са којима раде најквалитетнији тренери. План клуба је да до краја следеће године млађе категорије клуба броје преко 1000 девојчица по чему би Раднички био апсолутни рекордер у женској одбојци у Србији.

Раднички је у ову сезону ушао са најмлађим тимом у лиги, са просеком од 18,5 година, које са клупе предводи један од најталентованијих тренера у Србији Никола Милосављевић са својим стручним штабом.

Играчице које су избориле улазак у Супер лигу су:

Симић Јована – капитен

Манасијевић Мила

Попић Катарина

Радмиловић Ања

Радмиловић Тамара

Сафиан Дариа

Петровић Бојана

Остојић Маја

Тулимировић Тамара

Шаренац Нина

Александрић Александра

Грбић Ина

Катић Маша

Крстић Наталија

Мирковић Анита

Мишчевић Катарина