Најновије вести
  1. ОК РАДНИЧКИ ПОНОВО У СЕПЕРЛИГИ
  2. Бесплатна школа одбојке на Звездари
  3. Летње прирпеме – Златибор 2023
  4. ШКОЛА ОДБОЈКЕ У ХАЛИ СПОРТОВА НА НОВОМ БЕОГРАДУ
  5. 15. МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР ”ИВА ВУЈОШЕВИЋ”

Циљ

Школа одбојке намењена је деци од 9-13 година. Са децом раде искључиво педагози – професори физичког васпитања и спорта са искуством у раду са децом млађег школског узраста. Мимо одбојкашких елемента пажња је посвећена развоју основних моторичких способности и развоју морално-вољних карактеристика детета.”

 Циљ ШКОЛЕ ОДБОЈКЕ нашег клуба је укључивање девојчица од 9-13 година у редовне физичке активности. У првим месецима рада акценат се даје обуци основних одбојкашких елемената, али и развоју основних моторичких способности (координација, снага, брзина, гипкост и др). Након што дете савлада основне одбојкашке елементе, почиње се са обуком сложених техничких елемената и са извођењем основних техничких елемената у отежаним, ситуационим условима. У овом узрасту се стичу и ”први кораци” у одбојкашком такмичењу, у игри 3:3 и 4:4  при чему наведени педагози – наши тренери имају пресудну улогу. (биографије наших тренера погледајте – ОВДЕ).

Првих неколико тренинга је бесплатно како би имали времена да саберете утиске и евентулано се одлучите за наш клуб. Приликом уписа у ШКОЛУ ОДБОЈКЕ потребно је да попуните приступницу клуба – преузети овде (или од тренера). Са попуњеном приступницом званично постајете члан нашег клуба.

Уколико дете никада није било регистровано у Одбојкашком савезу Београда, преузмите Приступницу-прву регистрацију електронски попуните, приложите 4 фотографије, извод из матичне књиге рођених и све наведено доставите тренеру.