ОК ”Раднички Бластерс” обавештава своје чланове да су отворене пријаве за летње припреме на Златибору у периоду 23-30. августа (7 ноћења)

Циљ одласка на припреме је унапређење техничко-тактичких елемената сваког појединца пред почетак нове сезоне. На припремама се мимо унапређења одбојкашких елемената ствара потребан блискост између играча и тренера, гради се такозвана ”хемија екипе”, стичу се нова искуства и учи начин функционисања у групи.

Припреме ће се одржати према програму рада којег ће припремити једни од најбољих тренера млађих категорија у Србији Зорица Лазић и Никола Милосављевић помоћни тренер женске сенироске репрезентације Србије.

Групе ће бити формиране према узрасту и одбојкашом знању. На прирпеме путују децa узраста 12-18 година

Учесници ће бити смештени у феноменалном апарт-хотелу Вила Борова на бази пуног пансиона (оброци ће бити служени у ресторану Милутинов конаку непосредној близини смештаја). Тренинзи ће се одржавати у великој спортској дворан ТРК Златибор, два пута дневно.

Цена одласка на припреме је 44.500 РСД. (у цену укључено: смештај, превоз, тренинзи, доктор и надзор деце 24 сата дневно).

Осигурање није укључено у цену. Плаћање у ратама.

За додатне информације обратите се вашем тренеру или координатору.