Најновије вести
  1. ОК РАДНИЧКИ ПОНОВО У СЕПЕРЛИГИ
  2. Бесплатна школа одбојке на Звездари
  3. Летње прирпеме – Златибор 2023
  4. ШКОЛА ОДБОЈКЕ У ХАЛИ СПОРТОВА НА НОВОМ БЕОГРАДУ
  5. 15. МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР ”ИВА ВУЈОШЕВИЋ”

Сењак

Школа одбојке намењена је деци од 9-13 година. Са децом раде искључиво педагози – професори физичког васпитања са искуством у раду са децом млађег школског узраста. Мимо одбојкашких елемента пажња је посвећена развоју основних моторичких способности и развоју морално-вољних карактеристика детета.

Циљ ШКОЛЕ ОДБОЈКЕ нашег клуба је масовно укључивање девојчица од 9-13 година у редовне физичке активности. У првим месецима рада акценат се даје обуци основних одбојкашких елемената, али и развоју основних моторичких способности. Стицањем неопходних моторичких способности и основних одбојкашких елемената, прелази се на обуку сложенијих одбојкашких елемената, као и извођењу основних у отежаним условима. Овај рад паралелно прати и додатни развој специфичних моторичких спообности потребних за одбојкашки спорт. У овом узрасту се стичу и ”први кораци” у одбојкашком такмичењу, у игри 3:3 и 4:4 (мини одбојка) при чему наведени педагози – наши тренери имају пресудну улогу. (биографије наших тренера погледајте – ОВДЕ).

senjak-sredjena

ОШ „СТЕФАН НЕМАЊА“

Дан Време Место
Понедељак 20:30-21:30 ОШ ”Стефан Немања”
Среда у договору са тренером ОШ ”Стефан Немања”
Субота 09:00-10:00 ОШ ”Стефан Немања”

Приликом уписа у ШКОЛУ ОДБОЈКЕ потребно је да попуните приступницу клуба – преузети овде. Са попуњеном и штампаном приступницом појавите се на првом следећем тренингу, али пре тога свакако контактирајте тренера.

Уколико дете никада није било регистровано у Одбојкашком савезу Београда, преузмите Приступницу-прву регистрацију електронски попуните, приложите 4 фотографије, извод из матичне књиге рођених и све наведено доставите тренеру.

Родитељи, инсистирамо на Вашем упознавању са тренером. Првих неколико тренинга је бесплатно како би Ваше дете пробало и на крају се одлучило за наш клуб.

СА ВАШОМ ДЕЦОМ ЋЕ РАДИТИ ДУГОГДИШЊИ ОДБОЈКАШКИ РАДНИК ЛАНА ЂУРИЋ – број телефона 064 1761 710

Молимо Вас да својој деци набавите адекватну опрему.

Опрема за тренинг идентична је опреми за час физичког васпитања:
– мајица
– шорц
– беле чарапе
– патике
**избегавајте дуксеве, тренерке, хеланке
**обавезна је флашица воде и било која воћка после тренинга
**после тренинга пожељан је мали пешкир и капа у зимском периоду

Клуб ће у наредном периоду омогућити својим члановима куповину брендиране одбојкашке опреме по минималним ценама. Ускоро више у нашем ШОПУ.

ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕДИ ЗА ДЕЦУ ОД 6-15 ГОДИНА

Драги наши родитељи, овде можете пронаћи све што је неопходно да Ваша деца могу на најлакши и најбољи могући начин да одраде лекарски преглед. Ако нисте знали, лекарски преглед је обавезан за свако дете које се бави спортом (да ли оно само тренирало или се и такмичило у некој селекцији). Ту обавезу је прописао Закон о спорту, где је одређено да на сваких 6.месеци деца морају да ураде валидан лекарски преглед којим ће бити потврђено да је дете здраво и спремно за активно бављење спортом. С тим у вези, закон је такође прописао да деца узраста од 6. до 15. година имају бесплатан лекарски преглед у Заводу за спорт и медицину спорта. Желимо само да Вам саопштимо да ће за све лекрске прегледе у ОК „Раднички“ бринути наши тренери, али да ће им за одраду лекарског прегледа требати и Ваша помоћ и то:

1. Да Вашем детету узмете упут од Педијатра , како би дете могло да оде на лекарски преглед;

2. Да од тренера узмете и попуните упитник који је прописала Здравствена организација, а који нам је издао Републички Завод за Спорт;

3. Да са тим папирима, такмичарском легитимацијом и овереном здравственом књижицом доведете дете на лекарски преглед који ће заказати наш тренер истог оног дана када Вам да упитник, а тај термин ће Вам тренер благовремено јавити.

Напомена:

– Здравствена књижица мора да буде оверена на територији града Београда.

– Овај правилник важи за све девојчице које тренирају или се такмиче, а узраста су од 6. до 15. година.

ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕДИ ЗА СТАРИЈИ ТАКМИЧАРСКИ УЗРАСТ

Овај део се односи на наше такмичарске селекције (кадеткиње, јуниорке, сениорке). Ваша обавеза је такође да урадите лекарски преглед којим стичете право такмичења. То можете учинити у договору са својим тренером или у вашој личној режији, тачније, да обавите лекарски преглед код свог спортског лекара који Вам може одобрити М3 стандардизовани образац којим се стиче право наступа за било коју одбојкашку екипу.

– присуство родитеља на тренингу није дозвољено

Остале локације школа :

Раковица

Детаљније

Нови Београд

Детаљније

Звездара

Детаљније