Од 24. до 26. новембра у хали 1 Београдског сајма, Спортски савез Србије организоваће шести међународни Сајам спорта.
На програму ће бити бесплатни семинари, предавања и радионице о најважнијим темама у спорту.
Бесплатан здравствени преглед биће доступан на штанду Завода за спорт и медицину, а на располагању је 20 терена за активацију, полигон за атлетику и крос фит, трамбулина, ски скакаоница, татами за борилачке спортове, теретана, терени за колективне спортове и још много тога.
Ове године Сајам спорта под слоганом “Србија,земља спорта” окупиће 150 територијалних спортских савеза, 87 националних гранских спортских савеза, представнике најзначајнијих спортских институција у нашој земљи, од Министарства омладине и спорта,Спортског савеза Србије, Параолимпијског и Олимпијског комитета Србије, као и најважније националне спортске и образовне институције. Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске је специјални гост Сајма.
Поред државних спортских савеза и комитета, на Сајму спорта, представиће се и многобројни излагачи спортске опреме, суплемената, исхране, опоравка и рехабилитације спортиста.
Радно време Сајма је од 10.00 до 19.00, а улаз је бесплатан.

Као што сте могли да претпоставите, ОК “Раднички Београд” ће учествовати на овом догађају. Са поносом ћемо репрезентовати наш спорт! Сви присутни и заинтересовани ће моћи да учествују у тренингу и такмичењу које ће се одиграти на одбојкашком терену. А победници ће добити награде које смо припремили за вас! Биће прилике и да се провери ваше одбојкашко теоретско знање, па ако оно буде на високом нивоу чекају вас награде намењене за победнике. Проверите своје одбојкашко знање и способности са нама, али пре свега уживајте у одбојци! За почетнике смо припремили тестове способности, који ће вам на лицу места рећи за који сте спорт. Биће забавно, зато не пропустите ову прилику да “испробате” одбојку!
Чекамо вас на штанду А1-3!