У недеју, 13.12. одржан је 2.Меморијални турнираш у част Мирка Бутулије који је трагично изгубио живот у 42. години. Био је велики пријатељ ОК Раднички Бластерс-а,један од најзаслужнијих за његов напредак и опстанак. Био је један од оних који је остваривао успехе, унапређивао рад институција на чијем је челу.
За пет година, колико је водио Ауто-мото савез Србије, Савез је напредовао, очувао је систем компактним и профитабилним и побољшао углед ове организације у домаћим и међународним оквирима. Захваљујући веома успешној међународној сарадњи коју је Бутулија остваривао, Ауто-мото савез Србије стекао је завидан углед у свету ауто и мото спорта.
Бутулијин ангажман превазилазио је границе Србије. Кроз чланство у Управном одбору Централно-европске зоне ФИА (Међународна аутомобилска федерација) залагао се за развој и популаризацију ауто-мото спорта у Србији. Први пут у историји као представник са Балкана, Бутулија је 2017. године изабран за члана Управног одбора ФИА регије 1.
Као дипломирани економиста, био је и члан Извршног одбора у “АМС Осигурање” а.д.о. и уважени члан Управног одбора Удружења осигуравача Србије.
У 2014. години Бутулија је изабран за председника рукометног клуба “Црвена звезда”. И о увој области постиже испех – клуб остаје у лиги, али и после дужег времена финансијски стабилан. Обављао је и функцију потпредседника Управног одбора Рукометног савеза Србије.
Рођен је 19. септембра 1976. године у Дубровнику, а детињство је провео у Требињу. У Београду је наставио школовање.
Пореклом Херцеговац, Бутулија је радио на очувању традиције и обичаја родног краја, кроз Удружење Требињаца “Јован Дучић” Београд, у ком је обављао функцију потпредседника.
Бутулија је био ожењен и отац четворо деце.
У његово име данас ћемо прогласити победника овог турнира, као и најкориснијег играча турнира.
Захвалили би се свим екипама које су дошле, посебно пријатељима из Требиња који су прешли велики пут да би одали почаст Мирку и његовом раду.
Екипе које су учествовале су ОК“Раднички Бластерс“, ОК“Одбојка 013″ (Панчево), ОК“Леотар“ (Требиње) и ОК“Стерија“ (Београд). Треће место припало је ОК „Леотар“, друго ОК „Одбојка 013“, док је наша екипа заузела прво место. За најкориснију играчицу турнира изабрана је Александра Јовановић (ОК РАДНИЧКИ БЛАСТЕРС).