Протеклог викенда имали смо занимљиву ситуацију у редовима првотимки. Екипа је била принуђена да игра без првог тренера на клупи. И поред тога, наш клуб је освојио три бода. Атмосферу у терену описала нам је Ксенија Перић, девојка која већ низ година игра у првој постави Радничког: „Налазимо се у ситуацији где нам је свака утакмица битна и ниједну не узимамо олако, која год да је екипа у питању. Ова утакмица била је специфична сама по себи. Састав прве поставе се мало изменио, а поред играчица, фалио нам је и тренер. Ушле смо у утакмицу озбиљно, али и растерећено јер једини задатак који смо имали био је да играмо своју игру. Ово је била важна утакмица за наш клуб, јер смо показале да можемо да збијемо редове кад је тешко, када на клупи немамо ни првог тренера ни капитена да нас посаветују и подрже“.
Поред Ксеније, једну од водећих улога имала је и Јелена Кокољ, средњи блокер тима. Похвалила је своју саиграчицу Ксенија: „Истакла се Јелена Кокољ која се после повреде вратила на терен и својом игром доста допринела победи. Блокирала је и освајала поене кроз средину, што нам је обезбедило сигурнији долазак до три бода“.
На питање какви су планови за будућност, с обзиром да је можда неколико девојака у клубу болесно, Ксенија је имала јасан одговор: „На нама је да се још више боримо и тренирамо. Идемо ка нашем крајњем циљу, и ништа нас не може зауставити“.