Још само мало и дружимо се у Врњачкој бањи! 2. Камп Јелене Николић и ОК Раднички Београд ове године одржаће се само у првој смени од 24.06. – 01.07. 2020. године. Наши чланови из  школице одбојке ускоро ће уживати на заслуженом одмору од школе. Распуст још мало почиње и ми  се селимо из ужурбаног Београда у прелепу Врњачку бању у Хотел ЛидерС који нас спремно чека.

Једва чекамо да кренемо са тренинзима у сали и да посетимо аква парк. У плану су нам разне вантренажне активности јер бања нуди различите садржаје. Спремили смо вам нову опрему за камп! Још само мало и парадирамо Врњачком бањом.

Ако се још двоумиш да кренеш, погледај како нам је било прошле године: https://www.facebook.com/pg/okradnickibgd/photos/?tab=album&album_id=2331236893816817

Има још мало времена да се пријавите. Детаље можеште погледати на: www.kampradnicki.rs.

ОБАВЕШТЊЕ: За све кампере, овим путем вас обавештавамо да је састанак заказан за 11.06.2020. године у Хали спортова „Ранко Жеравица“ у 19 часова. Уколико неко жели да се распита и пријави може и тад да дође и упозна се са детаљима у вези кампа. За све нове пријаве постоји могућност одложеног плаћања до краја године.