Први одговор је да је то тренер наше сениорске екипе, али пре тога Бане је имао богату националну и интернационалну каријеру…
Тренер Бранко Гајић је освајач многобројних националних и интернационалних медаља, како на клубском тако и на репрезентативном нивоу.
Пре одласка у иностранство, са пуно успеха, водио је женску кадетску репрезентацију Србије и млађе категорије ОК „Црвена Звезда“, где је као дугогодишњи асистент Зорана Терзића био одговоран за стварање и успех будућих одбојкашица.
За 13 година успешног рада у иностранству, одиграо је много финала и освојио прегршт медаља на клубском, националном и интернационалном нивоу, у оквиру ЦЕВ такмичења (Румунија, Немачка, УСА, Грчка).
Са млађим тимовима Србије био је петоструки балкански шампион. Иза њега стоје и 2 медаље са Европског првенства, као и 4.место на Светском првенству, у конкуренцији млађих репрезентација.
Данас је Бранко ту са нама, спреман на изазов који га чека са нашим првотимкама. Пожелимо му срећу у наставку првенства, добро здравље целој екипи, и остварење заједничких циљева.