Приближио се и тај дан, утакмица 1/8 финала Купа Србије. Екипа „Железничар“ из Лајковца дочекује екипу „Раднички Бластерс“. Суперлигашице носе улогу фаворита у овом мечу, али сви знамо да ће наша екипа одиграти најбоље што може и покушати максимално да отежа противнику да дође до циља.
С обзиром да у нашим редовима имамо играчицу која је прошле године освојила Куп Србије, питали смо је каква су очекивања пред ову утакмицу: „Куп,као врста такмичења, је јако специфична појава, игра се на једну добијену утакмицу и увек је могуће да дође до неког изненађења. Ми јако поштујемо противника, то је једна озбиљна суперлигашка екипа, наше искуство није ни приближно целокупној екипи „Железничара“, али наш спортски менталитет не дозвољава нам да се олако препустимо прогнозама. Tако да гарантујемо да ћемо дати све од себе да покушамо да прикажемо што бољу одбојку“ рекла је Душанка Биберовић.
Утакмица се игра у среду, 21. Октобра. Место одигравања је Хала спортова у Лајковцу. Публици је улаз забрањен због мера донетих ради сузбијања ЦОВИД-а у нашој земљи.