Поштовани родитељи, к

Обавештавмо вас да наше ШКОЛЕ ОДБОЈКЕ већ раде на неколико локација у Београду. Мимо Звездаре и Врачара где школу одбојке проводимо у ОШ ”НХ Синиша Николајевић”, ОШ ”Светозар Марковић” и на Радничком – термине погледати овде, наша школа одбојке проводи се и на Новом БеоградуСавском венцу и на Раковици.

Такође, реорганизоване су и формиране и старије групе – предпионирке, пионирке, кадеткиње и јуниорке које се такмиче у званичним лигама под окриљем Осбојкашког савеза Србије. Уколико сте заинтересовани да будете део Радничког, посетите нас, предајте испсиницу и у минималном року ћете моћи играти за Раднички.

Наш стручни тим чине професори-педагози са великим искуством у раду са децом млађег школског узраста. Својим знањем, квалитетом и искуством желимо да се представимо деци и родитељима. Паралелно са одбојкашким знањем желимо да наметнемо деци и васпитну улогу спорта. У школи одбојке и у раном школском узрасту циљ није разултат и победа што данас многи заборављају. Циљ је стицање здравих животних навика, социјализација, забава и дружење уз које наравно иде и учење и усавршавање основних одбојкашких елемената.

Очекујемо Ваш позив.

Посетите наше тренинге, упознајте се са тренерима, погледајте првих неколико тренинга и учествујте у истим.

Контакт 1: 064 2884279

Контакт 2: 066 888 08 08

ВЕРУЈТЕ У НАС. ВЕРУЈТЕ У ТРАДИЦИЈУ.

ОК ”РАДНИЧКИ БЕОГРАД“