Шести међународни Сајам спорта под слоганом „Србија земља спорта“ одржао се са жељом да кроз едукацију и забаву мотивише најмлађе да се баве спортом и укључе у спортски живот.

Ово је био први пут да смо се као клуб појавили на оваквом једном догађају. Били смо фасцинирани целом организацијом и поносни сто смо део ове спортске приче.

Наша деца, па чак ни многи родитељи, не знају чиме све могу да се баве у Србији. Многи спортови који нису превише популарни имали су своје штандове где су деца могла да пробају и осете одређени спорт.

Ово је била прилика да се поздраве наши спортисти, да се деца друже и упознају са њима, али и да се упознају и њихови стручни тимови и сви они који су „иза завесе“, који се не виде, а битни су у систему спорта.

Спорт је најлепши пут кроз сазревање и стицање правих вредности и људских особина. Такође, кроз спорт се учимо упорности и навикавамо себе да никад не одустајемо и да увек може више и боље.

Били смо изненађени колико су деца стварно заитересована за одбојку и надамо се и верујемо да ћемо моћи да остваримо све чиме ће наши малишани бити задовољни.

ВИДИМО СЕ У НАШОЈ ХАЛИ!