Одбојкашки клуб ”Раднички Београд” у нову сезону ушао је реорганизован, са новом управом и са новим стручним тимом. Клуб је за веома кратко време формирао све селекције млађих категорија, а са сениорском екипом (учешћем на конкурсу) обезбедио је трећи ранг такмичења у Србији – ДРУГУ ЛИГУ.

Новина је да ће ОК ”Раднички” задржати играчице које су носиле тим у протеклој сезони и њима обезбедити такмичење  у ОПШТИНСКОЈ ЛИГИ и управо ће ове играчице представљати наш Б тим – Раднички 2. У овом такмичењу ће најперспективније јуниорке и кадеткиње (мимо својих такмичења) имати прилику да се докажу, стекну искуство, али и да се наметну тренеру А тима Ивану Миленковићу – Раднички 1.

Позивамо све заинтересоване играчице које желе да буду део нашег тима (Раднички 1 или Раднички 2) да се јаве на 064 2884 279 или на 066 888 08 08 или и да се додатно информишу упитом на мејл – office@okradnicki.rs

Такође, позивамо све девојчице које желе да упишу нашу ШКОЛУ ОДБОЈКЕ или да буду део нашег ПИОНИРСКОГ, КАДЕТСКОГ И ЈУНИОРСКОГ ТИМА да се јаве тренеру Николи Милосављевићу – 064 2665 557. Подсећамо, Никола је прошлогодишњи првак Србије у конкуренцији јуниорки – прочитајте овде Николину биографију !

О НАШОЈ ШКОЛИ ОДБОЈКЕ ИНФОРМИШИ СЕ ОВДЕ

О великој историји клуба прочитај ОВДЕ.

ШАМПИОН СЕ ВРАТИО !