Данас је одржан велики одбојкашки турнир у организацији Одбојкашког клуба ”Раднички Београд”.

Учесници турнира биле су ученице 4. разреда из пет основних школа са Врачара, а турнир је имао велику подршку Општине Врачар, као и директора основних школа. Девојчице су се такмичиле у мини одбојци 4:4, а циљ турнира била је промоција здравих животних навика, док је резултат остао у другом плану. Боље речено, сви смо велики победници. На турниру је учествовало више од 200 будућих одбојкашица.

Промотери турнира били су наши познати одбојкаши и одбојкашице који су се дружили са децом, играли са њима, али и потрудили се да нико не остане без аутограма – (Бојан Јанић, Ивана Нешовић, Новица Бјелица, Јелена Благојевић, Јована Коцић, Катарина Лазовић…). Посетили су нас и члан градског већа општине Врачар господин Драги Лукић и господин Марко Никић из сектора за спорт Општине Врачар.

На карају су деца добила мини поклоне које им је обезбедила компанија ИДЕА.

Посебну захвалност дугујемо учитељицама које су данас довеле децу на ”Раднички” и које су помогле у организацији турнира (хвала и њиховима директорима на сарадњи).

Школе које су данас учествовале на турниру: ОШ „СВЕТИ САВА“, ОШ „ВЛАДИСАЛВ РИБНИКАР“, ОШ „НХ СИНИША НИКОЛАЈЕВИЋ“, ОШ „КРАЉ ПЕТАР ДРУГИ КАРАЂОРЂЕВИЋ“, ОШ „СВЕТОЗАР МАРКОВИЋ“.

Вратили смо одбојку на Раднички !