Припреме млађих такмичарских селекција одржаћемо од 21.-28. августа 2022. године у Националном тренинг центру КАРАТАШ. Приликом избора локације, први и основни параметар је био да деци обезбедимо најбоље могуће одбојкашке услове.

Спортски камп ”Караташ” је место где припреме обављају све млађе одбојкашке такмичарске селекције репрезентације Србије.

Циљ одласка на припреме мимо здравственог ефекта првенствено је добра физичка и техничко-тактичка прирема за предстојећу сезону. Према специјално припремљеном Програму рада, сви полазници раде искључиво са својом групом и тренером са којим ће у клубу провести наредну такмичарску сезону. На припремама се додатно усавршавају одређени одбојкашки елементи, ствара се потребна блискост између играча и тренера и гради се такозвана „хемија екипе“. Уз квалитетне тренинге у одличним условима, играч стиче ново искуство, унапређује се у свим сегментима и у великој је предности у односу на друге играче који месец август проводе на мору или уопште не тренирају.

Будите део ТИМА !

Пријаве и додатне информација код ваших тренера.