Леп почетак за OK „Раднички Београд“ – победа над суперлигашем. После борбе која је трајала четири сета,“Раднички“ је победио „Динамо“ из Панчева резултатом 3:1. Гости су били у нешто ослабљеном саставу, али ипак је ова победа за нашу екипу била велики корак јер смо против јачег противника показали да умемо да се боримо и преломимо кадa је важан резултат. Миленковићеве девојке нису посустале ни када су изгубиле други сет, а то нам је свима донело осмехе на лицa и најавило нам добру предстојећу сезону.

У другој борби за финале, OK “Срем“ је победио  OK „Краљ“ резултатом 3:1.

Сутра нас очекује утакмица за 3.место која ће се одиграти између ОК „Краљ“ и ОК „Динамо“, у 12 часова. После тога следи утакмица за 1. место. ОК „Раднички“ ће имати тежак посао против изабраница Горана Нешића, првог тренера ОК „Срем“ из Сремске Митровице, такође суперлигаша.

Видимо се у хали СД „Раднички“ на Црвеном Крсту! Дођите да подржите наш тим али и да присуствујете свечаном затварању турнира на коме ће родитељи трагично преминуле Иве Вујошевић имати прилику да предају пехар победнику.