Обавештавамо вас да је 15. септембра почео посебан прелазни рок. Све играчице које су у тренажном процесу ОК ”Раднички Београд”, а нису чланови клуба, као и играчице које желе да наступају за Раднички у сезони 2017/18 дужне су у минималном року да доставе:

ИСПИСНИЦУ из клуба у којем су играле и такмичарску легитимацију – датум издавања исписнице мора бити у периоду од 15. јула до 25. децембра текуће године;

ПРИСТУПНИЦУ – ПРОМЕНА ЧЛАНСТВА -преузети овде –> Образац-промена-чланства

ЧЕТИРИ ФОТОГРАФИЈЕ – на полеђини сваке фотографије обавезно написати име и презиме;

________________________________________________________________________________________

Младе играчице које до сада никада нису биле регистроване у Одбојкашком савезу, а које морају да се по налогу тренера региструју због такмичења, дужне су у минималном року да доставе:

– ИЗВОД ИЗ МАТИЧНЕ КЊИГЕ РОЂЕНИХ (оргиналан)

– ПРИСТУПНИЦА – ПРВА РЕГИСТРАЦИЈА – преузети овде –> Приступница-прва регистрација

ЧЕТИРИ ФОТОГРАФИЈЕ – на полеђини сваке фотографије обавезно написати име и презиме;

***Напомена 1: Формулар мора бити електронски попуњен и потписан од стране оба родитеља;

***Напомена 2: Потписи детета и родитеља морају бити аутентични !

________________________________________________________________________________________

ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕДИ ЗА ДЕЦУ ОД 6-15 ГОДИНА

Драги наши родитељи, овде можете пронаћи све што је неопходно да Ваша деца могу на најлакши и најбољи могући начин да одраде лекарски преглед. Ако нисте знали, лекарски преглед је обавезан за свако дете које се бави спортом (да ли оно само тренирало или се и такмичило у некој селекцији). Ту обавезу је прописао Закон о спорту, где је одређено да на сваких 6.месеци деца морају да ураде валидан лекарски преглед којим ће бити потврђено да је дете здраво и спремно за активно бављење спортом. С тим у вези, закон је такође прописао да деца узраста од 6. до 15. година имају бесплатан лекарски преглед у Заводу за спорт и медицину спорта. Желимо само да Вам саопштимо да ће за све лекрске прегледе у ОК „Раднички“ бринути наши тренери, али да ће им за одраду лекарског прегледа требати и Ваша помоћ и то:

1. Да Вашем детету узмете упут од Педијатра , како би дете могло да оде на лекарски преглед;

2. Да од тренера узмете и попуните упитник који је прописала Здравствена организација, а који нам је издао Републички Завод за Спорт;

3. Да са тим папирима, такмичарском легитимацијом и овереном здравственом књижицом доведете дете на лекарски преглед који ће заказати наш тренер истог оног дана када Вам да упитник, а тај термин ће Вам тренер благовремено јавити.

Напомена:

– Здравствена књижица мора да буде оверена на територији града Београда.

– Овај правилник важи за све девојчице које тренирају или се такмиче, а узраста су од 6. до 15. година.

________________________________________________________________________________________

ЛЕКАРСКИ ПРЕГЛЕДИ ЗА СТАРИЈИ ТАКМИЧАРСКИ УЗРАСТ

Овај део се односи на наше такмичарске селекције (кадеткиње, јуниорке, сениорке). Ваша обавеза је такође да урадите лекарски преглед којим стичете право такмичења. То можете учинити у договору са својим тренером или у вашој личној режији, тачније, да обавите лекарски преглед код свог спортског лекара који Вам може одобрити М3 стандардизовани образац којим се стиче право наступа за било коју одбојкашку екипу.