Десет година је прошло од кад Ива више није са нама.

Одбојкашки клуб ”Раднички Београд” одржаће 7/8. октобра меморијални турнир у сећање на Иву Вујошевић некадашњу играчицу и капитена Радничког . Овај традиционални турнир одржаће се у хали Спортског друштва ”Раднички” на „Крсту“.

Ива Вујошевић била је капитен тадашњег „Радничког“. Њена болест и прерана смрт донели су много туге породици, члановима клуба, али и љубитељима одбојке који су пратили њену одбојкашку каријеру. Од тада, одржава се турнир који ће нас увек подсећати на Иву али и на све спортске раднике који су у неком тренутку допринели одбојци. Хвала им на томе, јер без таквих спортиста наш спорт не би ни постојао. Колико је само младих девојка стасало уз Иву, и можда, баш због ње почело да тренира одбојку. Такве људе никада не заборављамо, па смо баш због тога одлучили да ове године вратимо традицију у ОК „РАДНИЧКИ БЕОГРАД“, и одржимо горе наведену манифестацију.

***Турнир се прошле година није одржавао због веома лоше ситуације у клубу.

Позивамо све Ивине пријатеље и познанике, љубитеље одбојке, спорта и традиције, да посете нашу халу, и пруже подршку нашој младој екипи на овом пријатељском турниру. Поред нас, на турниру ће учествовати прволигаш ОК „КРАЉ“ из Београда, као и суперлигаши  ОК „ЕТОН СРЕМ ТЕМПО“ Сремска Митровица и ОК „ДИНАМО“ Панчево. Публика ће свакако имати прилику да ужива у одбојци.

Распоред утакмица:

СУБОТА, 07.10.2017.

10:45 ОК „РАДНИЧКИ БЕОГРАД“ Београд  – ОК „ДИНАМО“ Панчево

12:45 ОК „КРАЉ“ Београд – ОК „ЕТОН СРЕМ ТЕМПО“ Сремска Митровица

НЕДЕЉА, 08.10.2017.

12:00  Утакмица за треће место

14:00  Финале