Други дан Шестог међународног Сајма спорта, обележило је у дружење са нашим шампионима, члановима стрељачке, кошаркашке, рукометне, одбојкашке, кик-бокс, фудбалске и многих других националних репрезентација и спортистима бројних клубова.

Љубитељи фудбала могли сте да сретнете наше фудбалске репрезентативце Зорана Тошића и Владимира Стојковића.

Кошаркашка репрезентација давала је аутограме на штанду Кошаркашког савеза Србије.

На штанду Стрељачког савеза Србије, у срдачном разговору са амбасадорком Републике Индије Нариндер Чохан министар Удовићић разменио је утиске о овогодишњем сајму, као и обострану заинтересованост за успостављање будуће сарадње.

Поред тога, на штанду Стреличарског савеза, који је угостио амбасадора Јужне Кореје Ју Деђонга, имали сте прилику да видите наше најбоље стреличаре.

Данас се обавило потписивање споразума између Републике Србије и Републике Српске између Бициклистичког, Стрељачког, Куглашког савеза и Карате федерације Србије и надлежних савеза Републике Српске који имају за циљ интезиварање сарадње у области спорта.

На Сајму спорта учествује 40 територијалних спортских савеза, 95 националних гранских савеза, најважније спортске високошколске установе и представници најзначајнијих спортских институција у земљи. Деца и млади имају прилику да се опробају и уживају у демонстрацијама бројних спортова.

Ми смо данас поделили доста награда јер су се наши најмлађи показали као врло добри познаваоци одбојке! Били смо срећни због тога јер то је прави показатељ да је Србија одбојкашка земља! Са задовољством смо уручили ваучере за бесплатних месец дана тренирања у нашем клубу. Сматрамо да новац не треба да буде препрека деци да буду на спортском терену!

Наше сениорке су посетиле пулт „Радничког“, и малишанима пружиле прилику да виде како изгледају праве одбојкашице. А затим су отишле на утакмицу и победиле 3:0 екипу „ЗАСЛОН“ из Шабца. Честитамо им и желимо им да наставе серију победа.