Одиграна је последња утакмица нашег првенства, против екипе из Инђије. ОК „Инђија“ победила је наше првотимке резултатом 3:1. Утакмица је била пуна успона и падова, промене ритма и са једне и са друге стране, бориле су се обе екипе јер победа је водила директно у Супер лигу. На крају су изабранице Николе Јерковића надиграле наше девојке које су дале све од себе али овог пута нису успеле да окрену резултат у своју корист.
Честитамо и једној и другој екипи, прошле су исти пут током сезоне: две изгубљене утакмице у првом делу сезоне и онда низ победа, све до синоћ. Десило се да је баш јучерашња утакмица одлучивала победника првенства, што је реткост.
Честитамо победничкој екипи, али честитамо и нашим крсташицама , које су ове сезоне показале велико срце. И поред неискуства, младости, промена које су их задесиле током сезоне, успеле су да одрже низ победа и оставе срце на терену. Оне су наши хероји и понос.
Сада је испред нас бараж против ОК „КЛЕК“ из Клека. Суперлигашка екипа која је освојила 9.место у првенству биће нам противник у борби за место у Супер лиги.
Желимо вам пуно среће и верујемо у вас!