Последњу утакмицу у сезони ОК РАДНИЧКИ је одиграо још средином марта. Због увођења вандредног стања сва спортска такмичења на нивоу Србије су прекинута. После периода од скоро месец и по дана Одбојкашки Савез Србије донео је званичну одлуку о завршетку одбојкашких првенстaва.

Извршни одбор Одбојкашког савеза Србије је на електронској седници одржаној 28. априла, донео одлуку да се прекидају и сматрају завршеним такмичења у Банка Поштанска штедионица Суперлиги, Првој лиги и Првој Б лиги за такмичарску сезону 2019/2020. годину.

Победници прва три ранга такмичења проглашени су према затеченом стању. ОК Раднички Београд завршио је на другом месту, при чему остаје да се такмичи у Првој лиги у сезони 2020/2021.

ОК СРЕМ из Сремске Митровице стекао је право да наступа у следећој сезони у Суперлиги. Док је ОК СПАРТАК  из Суботице прикључен Првој лиги и у следећој сезони се такмичи са нама. Поред овог клуба играћемо и са ОК ИНЂИЈА, ОК НОВИ САД, ОК СТЕРИЈА.

Надамо се да сте добро! С обзиром да се ситуација везано за корона вирус у нашој земљи поправља и да се мере полако ублажавају очекујемо да се ускоро видимо на тренингу!

Подсећамо вас да је наградна игра још у току, шаљите нам ваше снимке како вежбате одбојку на инстаграму тако што нас  тагујете #окрадничкикодкуће. Чекају вас награде!

Чувајте се! Још само мало и дружимо се!